Hirdetés

A Google Drive segít iOS-ről Androidra váltani



|

A Google Drive mostantól még egyszerűbbé teszi az iPhone-ról való átköltözést.

Hirdetés

A Google új funkciókkal frissítette a felhős tárhelyszolgáltatását. A Google Drive emiatt még könnyebbé teszi az átköltözést az iOS-es készülékekről az androidos eszközökre. 

Hirdetés

A Drive mostantól a fotók, videók, névjegyek és naptárbejegyzések automatizált átvitelét is segíti. Mindezt csak engedélyezni kell az iOS-es appban. 

A szolgáltatás igénybevételéhez természetesen a Google Drive-ot telepíteni kell az iPhone-ra - ezután a Backup menüben kell megadni a megtartani kívánt tartalmakat, és elindítani a szinkronizálási folyamatot. Ha elkészült, az androidos készüléken a Drive megnyitása után minden látható lesz. 

A Google szerint a folyamat több órát is igénybe vehet a tartalmak mennyiségétől függően. Az Android.com oldalon a zenék és e-mailek átvitelében is segít a cég. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.