Hirdetés

A Google+ túl az 50millió felhasználón



|

A nyitott kapun csak úgy özönlenek befelé az emberek.

Hirdetés

A közösségi oldalak népszerűsége vitathatatlan, sokan függenek tőlük, és a legapróbb rezdüléseikről is szeretnék tudatni az ismerőseiket. Mások fényképalbumnak használják, melyben ők maguk láthatók, ahogyan a legkülönbözőbb tükröződő felületeken fényképezik magukat. Megint mások a kérkedés színterének használják, vagy éppen a természet adta testi tulajdonságaikat mutogatják az arra járóknak.

A Google+ még csak egy hete szüntette meg a meghívós regisztrációt, de ez éppen elég idő volt arra, hogy tagjainak létszáma elérje az 50.000.000-t. A meghívós korszakot is beleszámítva, összesen 88 napra volt szüksége ehhez, ellentétben a Facebook-kal, melynek 1325 napba tellett mindez, míg a twitternek 1096 napfelkeltét kellett megélnie az ötvenmilliós létszámhoz. Az információ Paul Allen-től, a Google+ nem hivatalos statisztikusától származik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.