Hirdetés

A háttérben hallgatózik az androidos Shazam



|

Automatikusan képes figyelni a zenékre a Shazam új verziója.

Hirdetés

Kevés dolog idegesítőbb egy okostelefonon annál, mint amikor elindítanánk a zenefelismerő appunkat, de mire az elkezdi figyelni a zenét, lemaradtunk. 

Hirdetés

A Shazammal is ez a legnagyobb baj. Az egyik legnépszerűbb zenefelismerő szoftver olyan sok extrát kapott, hogy örökké tart, mire betölt, a rádióban pedig vége a számnak, mire megnyomjuk a gombot. 

Az iOS rendszeren egy ideje a 3D Touchnak hála gyorsabban is elindítható, de most Androidon is kapott egy extrát. 

A Shazamozást innentől kezdve automatikusra is lehet állítani. Az új verzióban a funkció aktiválása után az app folyamatosan figyel a háttérben, alacsony fogyasztású módban. 

Mindezt egy ikon is jelzi az állapotsoron. Ha így megy az app, akkor automatikusan felismeri a zenéket, majd tárolja azokat későbbre. 

Természetesen nem tudni, hogy az akkun mennyire érezni ezt a funkciót, de a megléte azért jó hír. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.