Hirdetés

A HERE az Amazon új célpontja



|

A jelek szerint az Amazon mindenáron részt akar a térképszolgáltatásból.

Hirdetés

Autóipari források szerint az Amazon mindenáron meg akar venni egy darabot a HERE cégből, ami a térképekkel és az online térképezéssel foglalkozik. 

Hirdetés

A HERE jelenleg három nagy autógyártó kezében van: az Audi, a BMW és a Mercedes tavaly vásárolták meg a Nokiától 3,07 milliárd dollárért, és többek között a sofőr nélküli megoldások fejlesztéséhez is felhasználják. 

Az Amazon azért akar egy szeletet megkaparintani a vállalatból, mert a vásárlóinak egy és két órán belül akarja szállítani a megrendelt termékeket. 

A HERE segítségével nem csak a legjobb útvonalakat tudja majd kiválasztani az Amazon, de a forgalmat is mindig a legjobb módon tudja elkerülni. 

Természetesen a HERE költséges technológiai fejlesztése szempontjából előnyös partner lenne az Amazon, amely így átvállalná a költségek egy részét. További pozitívum lenne, hogy az óriás furgonjai nagyon értékes valósidejű adatokat biztosítanának az útviszonyokról és a forgalomról. 

Úgy tudni, hogy az Amazon mellett a Renault és a Continental is aktívan érdeklődik a HERE iránt. Azt nem tudni, hogy melyik cég mennyivel szállna be a játékba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.