Hirdetés

A hét végén debütál a Microsoft



|

Hirdetés

Ugyanezen a rendezvényen jelentik be az Open License Program változtatásait, mellyel szintén a középvállalatokat, tehát az 50 és 1000 közötti számú alkalmazottat foglalkoztató cégeket célozzák meg. Steven Van Roekel, a Microsoft középvállalkozásokért felelős igazgatója elismerte, hogy a Windows Server jelenlegi licenszelése a megcélzott szegmens számára akár drágább is lehetett, mint egy nagyvállalat számára. Szerinte a kis- és nagyvállalatok felé célzott megoldások közé szorult cégeknek az új licenszelési alternatívák jelenthetik a megoldást.

A csomagban három Windows Server 2003 Standard Edition, egy Exchange Server 2003 Standard Edition, egy Microsoft Operations Manager (MOM) 2005 Workgroup Edition és ötven felhasználói licenc található a Windows és Exchange Serverhez, de lehetőség van további licenc csomagok kedvezményes megvásárlására is.

Az új csomaggal és a középvállalati szegmenssel kapcsolatos további információkat a www.microsoft.com/technet/midsizebusiness oldalon teszi hozzáférhetővé a szoftvercég.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.