Hirdetés

A héten érkezik a Google Allo



|

A Google Duo egy ideje már elérhető, a héten állítólag befut végre az üzenetküldésre tervezett Allo is.

Hirdetés

A Google még az idei I/O rendezvényén mutatta be az Allo és a Duo csevegőalkalmazásait. A Duo a videohívásokra koncentrál, és nagyjából egy hónapja már elérhető Android és iOS rendszereken. 

Hirdetés

Az Allóra csak előregisztrálni lehetett a Play Áruházban, eddig még nem érkezett meg a szöveges üzenetküldő. Evan Blass értesülései szerint azonban a Google Allo a héten végre ténylegesen megjelenik

Sajnos pontos dátumot nem említett, de a pletykák szeptember 21-ről szólnak. Ez már nincs messze, tehát rövidesen mindenki megláthatja, milyen élesben az Allo. 

Az Allo nem csak együttműködik a Duóval, de telefonszám alapján lehet használni. Ezzel közvetlen riválisa az app az iMessage és a WhatsApp vagy éppen a Viber szolgáltatásoknak. 

A nagy kérdés az, hogy vajon van-e hely még a piacon egy újabb nagy üzenetküldőnek? Mivel a Google-ről van szó, valószínűleg nagy figyelmet kap majd az Allo a felhasználóktól, ha végre befut. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.