Hirdetés

A júliusi PC Worlddel nem tévedhetsz el

|

Friss magazinunkban nem csak a navigációs piacot fésültük át, hanem például utat mutatunk az instabil rendszerek gazdáinak és azoknak, akik gépépítés előtt állnak.

Hirdetés

Kissé megkésve, de végre itt a nyár, mikor a szerencsésebbek a tengerpartok, vagy más közeli országok felé veszik az irányt. Kellene valami, ami utat mutat, amivel nem tévedhetünk el. A hagyományos térképek is alkalmasak lehetnek a feladatra, de célravezetőbb ha szoftveres mitfárrerhez fordulunk, ami az aktuális pozíciónkhoz tudja szabni a megjelenítést. A kérdés már csak az, hogy okostelefonunkat vessük be ezen esetben is, vagy inkább forduljunk a hagyományos GPS navigátorokhoz.

 


Friss magazinunkban választ adunk a kérdésre, egymásnak eresztve a régi és a modern eszközöket, valamint bemutatva mindkét világ legjobbjait. Vajon a Google Maps Navigation verhetetlen? Meglepő eredményre jutottunk. Sőt az utazóknak nem csak navigációval kedveskedünk, hanem megmutatjuk, miként találhatunk külföldön egyszerűen Wi-Fi hotspotot, valamint hogy gyermekeinket milyen eszközökkel tudjuk lekötni a hosszú kocsikázás alatt.

Az ép házban ép rendszer elvnek hódolva annak is utánajártunk, miként lehet az instabillá váló Windowst újra üzembiztossá tenni, ajándék szoftverünkkel akár a sírból is visszahozva a nélkülözhetetlen állományokat. Sőt az erőforrásigényes böngésző beépülőket és a világháló új típusú támadásait is felkutattuk, valamint  segítséget nyújtunk a PC World mellé ingyenesen kínált Android vírusvédelem telepítéséhez. Lemezmellékletünkön pedig a két teljes verziónk - Ashampoo SlideShow Studio 2013 és Munsoft Easy Data Recovery- mellett egy komplett rendszermentő csomagot is elhelyeztünk.

 Természetesen az elmúlt hónapokban a tesztlaborunk sem pihenhetett. A navigációk mellett az Intel új architektúrájának, a Haswellnek a körmére néztünk, és az arra épülő legjobb kilenc alaplapot is megversenyeztettük, valamint megkerestük a legjobb 150 ezer forint alatti tévéket.

További témáink részletesebben:Haswell és ami alatta van

Megérkezett az új architektúra, elárasztották a piacot az alaplapok. Körképünkben kilenc termék képességeit mértük össze.

Windows 8.1

Helyreáll a világ rendje. Visszatér a Start gomb és tudunk majd Asztalra bootolni. Ám nem csak emiatt érdekes a Windows 8 frissítése.

Nyomtatás térben és időben

A 3D nyomtatás 2013 egyik fő témája, még néhány év, és beépül a mindannapjainkban. Összegyűjtöttük a fontos tudnivalókat és az ígéretes hazai fejlesztéseket.

Az internet új fenyegetései

A falnak is füle van - élünk gyakran a hasonlattal, ami gyakorlatilag bármikor valósággá válhat. Falra szerelt termosztátunk és tévénk is megfigyelhet minket.

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán. Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkhoz.

Komolyabban érdekel az IT? Informatikai, infokommunikációs döntéshozóknak szóló híreinket és elemzéseinket itt találod.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://pcworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.