Hirdetés

A kódneve: Max



|

Max a Microsoft új fejlesztés közben kipróbálható alkalmazása, amellyel látványos diavetítéseket készíthetünk fényképeinkből, hogy aztán az interneten keresztül elkápráztassuk ismerőseinket és barátainkat.

Hirdetés

A Max nem webes képgaléria készítő, hanem P2P fájlmegosztó szolgáltatáskánt működik. Csinos albumokat állíthatunk össze a segítségével, ezeket megoszthatjuk rokonaink, barátaink körében.

Microsoft Codename Max
Microsoft Codename Max

Az albumokba rendezett képekhez kézzel írt megjegyzéseket fűzhetünk. Ezek a feliratok megjelennek albumunk képein, de mivel önálló rétegként kerülnek fel, bármikor el is távolíthatók. A képmegosztás mellet a Codename Max webes hírgyűjtőként is munkára fogható, felhasználói az MSN Newsbot cikkeit olvashatják hírablakában. A jövőben további új funkciókra is számíthatunk.

Microsoft Codename Max

A Codename Max egyben a Windows Vista beharangozója is. A felhasznált WinFX alrendszernek köszönhetően kis előzetest kaphatunk a Vista háromdimenziós, átlátszósággal megspékelt felületéből, annak használatából. Mivel mindezek a technológiák erős gépet igényelnek, a program használatához 2,4 gigahertzes rendszer ajánlott, sok memóriával és háttértárral (a Max letölthető telepítője több mint 54 megabájt.) Mivel a program még koránt sem végleges, türelem és némi kurázsi sem árt hozzá. A jelenlegi Codename Max béta a Windows Update szolgáltatáson keresztül frissíthető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.