Hirdetés

A leggyorsabb vírusirtó Vista alatt



|

A tesztek alapján immár Vista alatt is a NOD32 a leggyorsabb.

Hirdetés

A Virus Bulletin tesztje tizenöt antivírus szoftvert Microsoft Windows Vista Business Edition operációsrendszeren. A 32 bites operációsrendszeren az állományok szkennelését a NOD32 hiba nélkül végezte el, ráadásul átlagosan a leggyorsabban. A februári teszt ismét bizonyította, hogy a NOD32 nem enged át vadon élő vírust, és nem jelez egyetlen vakriasztást sem.

 

A NOD32 sikerei nagymértékben a vírusirtóba integrált ThreatSense technológiának köszönhetőek. Ez a technológia a hagyományos, leíró-adatbázisokon alapuló víruskeresés mellett a mesterséges intelligencia által végzett heurisztikus analíziseket és a valós környezetben elvégzett szimulációkat is magába foglalja. A vírusirtót gyártó ESET mindezt beépítette a NOD32 integrált keresőmotorjába, ami így a lehető legteljesebb körben - a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok, a trójaiak, a rootkitek valamint az adathalász-kísérletek ellen is - védelmet nyújt a felhasználók számára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.