Hirdetés

A legjobb a Google-nél dolgozni



|

A Forunte 100-as listáján a Google és a Microsoft is szerepel a legjobb munkahelyek között.

Hirdetés

A Forunte új 100-as listája azokat a cégeket gyűjtötte egybe, amelyeknél a legjobb dolgozni. A lista élén a Mountain View-i keresőóriás végzett, míg a Microsoft a 75. helyre került. Ismerős nevek lehetnek a 11. Qualcomm, a 42. Cisco, a 63. Hitachi és a 68. Intel is. Tavaly a Google három helyet előre lépve vált az elsőszámú vállalattá a listán.

A negyedik alkalommal a címet elnyerő Google nem csak azért lett a legjobb, mert tavaly 100 000 órányi masszázst támogatott, hanem mert három wellness-központtal és egy nagy sportkomplexummal is segítette a dolgozóit. Nem csak üdülőközpont azonban a Google, amely a 2011-es üzleti évben 37,9 milliárd dolláros összegre tett szert.

A 75. Microsoft eközben 2 százalékkal több munkavállalóval bír, összesen 55 455 amerikai és 38 835 további alkalmazott személyében. A szoftveróriás 73,7 milliárd dollárt keresett 2011-ben, az egészségügyi campusában pedig gyógyszertára és laborja is van. A listáról egészen 2006. óta hiányoznak olyanok, mint az Apple, a Facebook vagy az Amazon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.