Hirdetés

A legjobb grafikus és multimédiás alkalmazások a márciusi PC Worldben!



|

Márciusi számunkban többek között rengeteg hasznos szoftverről és a legújabb hardverekről is olvashatnak, illetve fény derül arra is, hogy melyek a legmegbízhatóbb gyártók.

Hirdetés

A hamarosan megjelenő márciusi PC Worldben ismét izgalmas témákról olvashatnak, továbbá ezúttal is rengeteg hasznos tanáccsal szolgálunk az olvasóink számára. Nézzük a főbb témákat!



A nagy minőségteszt - a legmegbízhatóbb márkák


Tegyük fel, hogy az ember rászánta magát, hogy vaskos pénzköteget áldozzon egy új műszaki cikkre, ami tetszetős és tudása is kielégíti az igényeit. De vajon honnan tudjuk előre, hogy a kiszemelt tévé, telefon vagy éppen noteszgép mennyire megbízható és tartós? Egyáltalán van rá lehetőségünk, hogy objektíven vizsgáljuk a minőséget?


Mobil World Congress 2010 beszámoló - itt a Windows Phone 7 Series!


Az idei MWC kiállítás kicsit csendesebbre sikerült, ám szerencsére erre az évre is jutott kiemelkedő jelentőségű bejelentés. Steve Ballmer Barcelonában bemutatta a Microsoft teljesen újraírt és átértelmezett, mobilos operációs rendszerét.

Szabad forrású szoftvergyűjtemény II. rész - 111 hasznos apróság


Folytatjuk előző hónapban megkezdett kalandozásunkat a kevésbé ismert nyílt forráskódú alkalmazások világában. Ebben a hónapban a grafikai és a multimédiás alkalmazásokkal foglalkozunk.


A biztonsági szoftver nem elég! 11 holtbiztos tipp, amivel visszaverheti a támadókat

Sokszor hangsúlyoztuk már, hogy a biztonsági programok nagyon fontosak gépünk védelme érdekében, azt viszont nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy e mellett a felhasználó helyes és tudatos magatartására is szükség van – főleg internetezés közben. Összeállításunkban bemutatunk 11 tippet arra, hogyan is tehetjük biztonságosabbá számítógépünket a valós fenyegetettségek közepette.


Mi folyik a falban? - PowerLine eszközök nagytesztje


Az otthoni hálózat kialakítása kényes téma. Húzzunk be kábeleket a falba, vagy vezessük el őket a bútorok mögött? Vagy sugározzunk WiFi-rádiójeleket és próbáljuk a lakás minden rejtett zugát lefedni? Ennél sokkal egyszerűbb megoldás, ha már a falban lévő elektromos vezetéket használjuk: megnéztük, milyen lehetőségeink vannak.


Teljes verziós programok a DVD-n:


ABBY FineReader 10
- a népszerű szövegfelismerő szoftver 30 napos változata csak a PC Worldben!

Ashampoo Photo Commander 7.7
- multimédiás mindenes hardveres 3D-gyorsítással

 

pcw1003_cimlap_web_k.jpg


Keresse a PC World márciusi számát csütörtöktől az újságárusoknál!

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.