Hirdetés

A legjobb ingyenes programok 3.



|

Számos hasznos és szórakoztató alkalmazást találhatunk, amelyekkel akár a komoly, drága szoftverek megvásárlása is kiküszöbölhető. Íme összeállításunk harmadik része.

Hirdetés

Ingyenes. Igazi mágikus kifejezés a letölthető szoftverek és online alkalmazások folyamatosan táguló világában - tucatjával találhatunk az interneten kincset érő alkalmazásokat, amelyek térítésmentesen kínálnak praktikus megoldásokat.


Összeállításunk első részében irodai programokat és fájlkezelőket mutattunk be, másodszorra biztonsági és grafikai-videó alkalmazásokat soroltunk fel. Ezúttal rendszer segédprogramok, valamint navigációt segítő alkalmazások kerülnek terítékre. Azokra összpontosítottunk, melyek az elmúlt hónapokban, években nem kaptak akkora publicitást, így sokan talán egyáltalán nem is ismerték őket. A teljes, kibővített változat a nyomtatott magazinban érhető el!

 

RENDSZER SEGÉDPROGRAMOK
 
0724systools.jpg
 



Zamzar
Állományokat konvertálnánk, de nincs mivel? A Zamzar igazi formátumoázis, szinte bármilyen fájlt gyártathatunk vele.
Webes: www.zamzar.com


bug.gd

Ha értelmezhetetlen hibaüzenetet kapunk, bátran forduljunk ehhez a weboldalhoz, és gépeljük be a szövegét. Ha bármely felhasználó jelezte már korábban a hibát, és megtalálta a megoldást, itt azonnal kilistázzák nekünk.
Webes: www.bug.gd


Clip2Net

Képmentéseinket automatikusan felmenti a világhálóra, ahonnan aztán közvetlenül belinkelhetjük weboldalunkra vagy blogunkra.
Webes: Clip2net.com


iDrive

Két gigabájtnyi tartalmat helyezhetünk el ezen a webhelyen egy hozzá való szoftver segítségével, amely tulajdonképpen egyfajta virtuális meghajtót hoz létre gépünkön. Valahányszor ide másolunk egy állományt az operációs rendszerünkben, az valójában az iDrive biztonságos szervereire kerül.
Webes: www.idrive.com

 

0724idrive.jpg

iDrive: mintha csak a gépünkön tárolnánk... Bármelyiken.


Ccleaner

Ez az alkalmazás segít megtisztítani PC-nket minden felesleges hulladéktól, beleértve a Windows, az internethasználat, a Microsoft szoftverek és számos más program által termelt szemetet is.
Letölthető: www.ccleaner.com


AppSnap

Biztosak vagyunk abban, hogy minden ingyenes programunk az aktuális verzióban fut a gépen? Az AppSnap végignézi rendszerünket, és megtalálja azokat közülük, melyek már nem kellően frissek, és parancsunkra azonnal aktualizálja is őket.
Letölthető: appsnap.genotrance.com


Eusing Free Registry Cleaner

Rendbe szedhetjük érvénytelen és aktualizálatlan adatokkal teli regisztrációs adatbázisunkat ezzel az ingyenes alkalmazással, amelyet rendszerünk tisztán tartására találtak ki.
Letölthető: hopp.pcworld.hu/4948


CO2 Saver

Ez az ingyenes alkalmazás meghatározott időközönként alvó módba küldi gépünket, és jelzi az ezzel megtakarított időt, valamint szén-dioxid-kibocsátást.
Letöthető: www.co2saver.snap.com

 

TÉRKÉPEK ÉS NAVIGÁCIÓ
 
0724navig.jpg
 



WeFi
Ez az alkalmazás megtalálja a Wi-Fi hotspotokat és a más felhasználók által jelzett, elérhető Wi-Fi hálózatokat. Főleg a Nyugat-Európába és az Egyesült Államokba utazóknak hasznos, de Budapesten is százával találunk rajta jelöléseket.
Webes és letölthető: www.wefi.com


Discovery Earth Live

Ha érdekel minket a földgolyó állapota, vagy felelősséget érzünk környezetünk megóvásáért, rendkívül érdekesnek találjuk majd a Discovery ezen szolgáltatását, amely töméntelen információval áraszt el az időjárásról vagy éppen a környezeti problémákról, s mindezt egy látványos kezelőfelülettel ötvözi.
Webes: hopp.pcworld.hu/4950

0724free2.jpg

A Discovery Earthlive szolgáltatása nem csak a környezetvédőknek szól. Számos aktuális és hasznos információt találunk rajta látványos körítéssel.


Stellarium

Ez az ingyenes program lehetőséget ad arra, hogy mindent megnézzünk a világűrben, amit csak látni szeretnénk. Csillagok, bolygók, csillagképek valós helyszínekről, sőt akár a világűrből nézve, rengeteg információval, igényesen kivitelezve.
Letölthető: www.stellarium.org


FreeMind

Térképet találni a világ majdhogynem bármely tájáról könnyű. De mi van akkor, ha mi magunk szeretnénk terveinkhez és ötleteinkhez egy térképet készíteni? Pontosan erre próbál megoldást kínálni ez a program.
Letölthető: hopp.pcworld.hu/4958

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.