Hirdetés

A legtermészetesebb egér



|

A Microsoft új Natural egere egészen újszerű, döntött kialakítású.

Hirdetés

A Microsoft bemutatja ergonómikusan kialakított egerét. A Natural Wireless Laser Mouse 6000 kialakítása révén a kéz a természetes tartásához hasonlóan elfordított és megemelt helyzetbe kerül, és ez csökkenti a kézre és a csuklóra nehezedő terhelést.

A lézertechnológiájú egér egy újszerű megoldás, valóban ergonomikus. Amellett, hogy felületének minden egyes pontja a kényelmet és a csontok és izületek védelmét szolgája, nagyfelbontású lézertechnológiával és számos más eredeti funkcióval is rendelkezik.

 

 

laserWLNL6000_.jpg

 

 

A vezeték nélküli egér tökéletes mobilitást biztosít és a Microsoft Intelligent Power System révén jobb energia gazdálkodással dicsekedhet. Az elemállapot jelzője időben jelzi, ha egerünk már feltöltésre szorul. Az extra funkciók közé tartozik az 5 testreszabható gomb, nagyító a részletek kinagyításához és szerkesztéséhez, illetve billenthető kerék a négyirányú görgetéshez.

Az összhatást finom tapintású anyagok fokozzák, fenntartva a „kézfogás" pozíciót és nagy, párnázott hüvelykujjtartóval biztosítva a nagyobb kényelmet.

NLM6000_3_.jpg

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.