Hirdetés

A macOS Sierra is kaphat sötét módot



|

A képek alapján az Apple asztali rendszere is sötét móddal újíthat.

Hirdetés

Az OS X Yosemite kiadásakor az Apple bemutatott egy sötét módot, ami gyakorlatilag sötétebb köntösbe öltöztette a menüsávot és a dokkot. 

Hirdetés

Úgy néz ki, hogy a funkciót most kibővíti az almás cég a macOS Sierrában. Guilherme Rambo egy maces fejlesztő, és a Twitteren olyan képeket tett közzé, amelyek új köntösben mutatják a Safarit és a rendszerbeállításokat. 

Egyelőre nem tudni, hogy Rambo miként jutott hozzá ezekhez a beállításokhoz, elvégre a funkció nem része a nyilvános bétának vagy a fejlesztői előzetesnek. Azonban minden jel arra utal, hogy a rendszerben benne van. 

Hasonló szivárgásokat láttunk az iOS 10-zel kapcsolatban korábban, amelybe szintén érkezik majd idővel egy sötét mód. Ez szintén nem érhető el a nyilvánosság számára egyelőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.