Hirdetés

A Microsoft az Office frissítésére buzdít



|

Hirdetés

A szoftveróriás ezért arra készül, hogy megnégyszerezze azon cégek számát, akik a frissebb Office szoftverekre alapozva fejlesztenek. Jelenleg körülbelül 700 olyan cég kínál olyan irodai alkalmazásokat, melyek Office alapon működnek, de ezek száma a jövőben jelentősen növekedni fog.


Az Office 2003 frissítési kortesbeszéde mellett azonban már a jövőt is előrevetítették a konferencián: Először mutatták be a várhatóan 2006 második felében megjelenő Office 12 csomagot, mely már teljesen az XML jegyében működik majd. Szintén itt esett szó a Small Business Accounting 2006 nevű csomagról, mely egy Office-ra fejlesztett irodai könyvelő csomag.

Végleges nevet kapott ezen kívül az eddig Maestro kódnéven futó üzleti program, mely Microsoft Office Business Scorecard Manager néven fog megjelenni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.