Hirdetés

A Microsoft feltámasztja az MSN brandet



|

A Bing appokat új néven fogják forgalmazni és iOS, illetve Android alatt is elérhetők lesznek.

Hirdetés

Visszatér az MSN. A Microsoft egy sor, a Bing szolgáltatásaira épülő alkalmazással és egy új weboldallal támasztja fel a márkát. A Windows 8 és Windows Phone operációs rendszerre fejlesztett Bing alkalmazások – köztük a News, a Sports, a Travel, a Weather és a Finance – az MSN brand alatt futnak majd, és a tervek szerint az iOS, illetve Android felhasználók is letölthetik őket. A fejlesztés legfontosabb célja, hogy a gyártó új, a mobil- és cloud fejlesztésekre fókuszáló stratégiájának megfelelően, platformfüggetlen, felhőalapú szolgáltatásokkal árasszák el a piacot.

Hirdetés

A Microsoft legújabb húzása sokakat meglepetésként érhet. Nem véletlenül, hiszen a cég az elmúlt években az MSN helyett a Windows Live és a Bing márkaneveket használta; még a nemrég végleg szanált Messengert is átkeresztelték.

A cég ma indította el a megújult MSN.com honlapot, amelyen a szoftvergyártó számos szolgáltatását megtalálhatják a felhasználók. Idővel a Bing appok és a Cortana személyi asszisztens is szinkronizálhatók lesznek az oldallal.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.