Hirdetés

A Microsoft Teams közelgő frissítése bárkiből híradóst varázsol



|

Újabb funkció dobja fel a meetingeket.

Hirdetés

A COVID-járvány kitörésével soha nem látott mértékű igény támadt a videochatelésre, ami éles versenyt generált a piac legfőbb szereplői között. A Microsoft vállalati munkára szánt, de már személyes változatban is elérhető Teams-platformja is folyamatosan kapja a fejlesztéseket, hogy minél vonzóbb maradhasson.

Legutóbb a redmondiak roadmapjére hivatkozva számolhattunk be róla, hogy érkezik a felhőbe mentett videók lassításának lehetősége, most pedig ismét a fejlesztési tervek árulkodnak a közeljövő újdonságairól.

Hirdetés

A Microsoft 365 roadmap aloldalán ugyanis az szerepel, hogy a cég egy ún. "Reporter" móddal készül, ami leginkább a híradókban látott megoldáshoz hasonlít: a beszélő feje melletti területen jelenít meg plusz információkat, például egy prezentációt. A másik új funkció a Side-by-Side lesz, ami a video feedünket helyezi osztott képernyőn tetszőleges tartalmak mellé.

A weboldal alapján a funkciók még fejlesztés alatt állnak, tervezett megjelenésük viszont már nincs is olyan messze, a vállalat júliusra ígéri őket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.