Hirdetés

A mobilos játékok PS4-szinten lesznek 2018-ra



|

Az ARM szerint 2018-ra konzolszintre ér a mobilos grafika.

Hirdetés

Az okostelefonok és a táblagépek már ma is igen nagy népszerűségnek örvendenek a játékvilágban, azonban a jövőben még meghatározóbbak lesznek, még jobb grafikával

Hirdetés

Az ARM szerint még két év, és a mobilos grafikus lapkák - amelyek az ARM, az NVIDIA, a Samsung és a TI együttműködésével készülnek - olyan minőségű vizuális élményt ígérnek majd, mint amit ma a PlayStation 4 vagy az Xbox One garantál. 

Természetesen vannak más kérdések is a grafikai fejlődésen kívül, így a fejlesztőknek meg kell küzdeniük a kicsi kijelzőkkel, az érintős irányítással és az alkalmi játékosokkal, az üzemidő korlátaival és a tárolható adatmennyiséggel - a mobilos játékvilág merőben eltér a konzolostól. 

A technológiai fejlődés a nehézségek ellenére egyre több hardcore játékost vonz a mobilvilágba. A mobilos VR szintén aranybányának ígérkezik, ráadásul a virtuális valóságnál már az sem számít, hogy PC vagy okostelefon egészíti ki a VR-headsetet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.