Hirdetés

A myVip-be költözött a Messenger



|

A myVip.hu felhasználó immár a közösségi oldal felületén belül is elérhetik a Live Messenger szolgáltatását.

Hirdetés

A Microsoft Magyarország és a Generál Média bejelentette, hogy a myVIP.hu-n mától a felhasználók közvetlenül is elérhetik a Windows Live Messenger azonnali üzenetküldő szolgáltatását az oldal felületén belül.

 

 

myvip_1.jpg


A technológiát felhasználva a második legnagyobb helyi fejlesztésű hálózat, a több mint 2,6 milliós felhasználói bázisú myVIP.hu, lehetővé teszi az oldalra látogatók számára, hogy a kezelőfelületén megjelenő Messenger segítségével azonnali üzeneteket válthassanak a kapcsolatlistájukon szereplő személyekkel. Így a két fél egymást erősíti, hiszen a Live kliensét hazánkban több mint 2,5 millió tag használja aktívan, amely a régiónkon belül kiemelkedőnek számít.

A Myvip.hu kezelőfelületébe integrált Windows Live Messenger Eszköztár szolgáltatásait tekintve egyenértékű a már jól ismert alkalmazással. A myVIP.hu-ra bejelentkező felhasználók automatikusan bejelentkeznek a Messenger hálózatába, így a felhasználók azonnal értesülhetnek kapcsolataik online státuszáról. Az integráció lehetővé teszi, hogy a felhasználók a szolgáltatás segítségével a myVIP.hu adatlapon tárolt egyéni információikat, adataikat megosszák a kapcsolatlistájukon szereplő személyekkel.

Az együttműködés a Mix09 konferencián bejelentett Messeger Web Tool Kit segítségével valósult meg, amely bármely honlap üzemeltetője számára lehetővé teszi, hogy a Messenger-t beépítse saját honlapja kezelőfelületébe.  A Windows Live Messenger Tool Bar ingyenesen letölthető a dev.live.com honlapjáról.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.