Hirdetés

A notebookgyártók még nem a Windows 8-ra koncentrálnak



|

Továbbra is várni kell a Microsoft új operációs rendszerének szárnyalására.

Hirdetés

Mondhatni könnyű volt megjósolni, hogy a Windows 8-as PC-eladások nem törnek óriási magasságokba. Ennek ellenére a fogyasztók, a cégek és az elemzők egyaránt a Microsoft új operációs rendszerének azonnali szárnyalását várták - ez pedig még nem történt meg. 

 

Bár átmenetileg erősödtek a tabletek és a notebookok eladásai, összességében nem sikerült sokkal több PC-t értékesíteni. A legfrissebb hírek szerint a notebookgyártók továbbra sem helyezik a középpontba a Windows 8-at. A Windows 7-tel szerelt noteszgépek készletei még mindig magasak, és először ezeket szeretnék eladni.

 

A gyártók azért is döntöttek így, mert mindegyik frissítése nem olcsó és egyszerű, illetve az érintőképernyő hozzáadása sem. A cégek szerint további probléma az érintőképernyők hiánya, de igazából 2013. első feléig nem is várják, hogy élénkebb kereslet legyen a Windows 8-as notebookok iránt

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.