Hirdetés

A Panda elismerő minősítést szerzett



|

Hirdetés

A minősítést a Panda ClientShield with TruPrevent Technologies szerezte meg, és ezzel együtt megszerezte a többi Panda megoldás is.

"A Panda ClientShield with TruPrevent megoldást, -amely kívívta magának ICSA Laboratórium elismerő minősítését-, a munkaállomások magas fokú vírusvédelmére ajánljuk felhasználóinknak." -fejtette ki Paula Quirós, a Panda Software Vállalati Üzletág Igazgatója. "Ez azért is fontos számunkra, mert a Panda ClientShield with TruPrevent az egyik kulcsfontosságú alkotóeleme a hálózati vírusvédelmi megoldásunknak, Panda EnterpriSecure és Panda BusinesSecure- nak."


Az ICSA Labs egy sorozat teszt alá vetette a termékeket, amely három szempontot vizsgált: vírus észlelő kapacitás, adminisztratív funkciók és riport generációk. Az antivírus tesztben a minta malware példányok találatait vizsgálták, az általános beállítások használata mellett, visszatérő vírusok nélkül. További feltétel volt, hogy a termék tartalmazzon olyan adminisztrációs felületet, amelyen a vírus észlelést engedélyezni vagy tiltani lehet, és a frissítést Interneten keresztül lehessen végezni. Továbbá engedélyeznie kellett a riport modul kezelhetőségét, az összes incidens betöltését, mint például a vírus észlelés. Feltétel volt az is, hogy a végrehajtott feladatok, és megjelenő riportok egyszerűen és könnyen kezelhetők legyenek.

A Panda ClientShield with TruPrevent Technologies védelmet nyújt a munkaállomásokat fenyegető olyan Internetes támadások ellen, mint például a kémprogram, adathalászat, spam, és az összes malware vagy hacker eszköz. Az effektív észlelés és a vírusok megsemmisítése teljes körű, alacsony rendszererő-felhasználással, kiváló teljesítménnyel, és egyszerű karbantartással müködtethető a Panda AdminSecure-nak köszönhetően.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.