Hirdetés

A Panda is segíti a nyugdíjas Windows XP-t



|

Újabb biztonsági cég garantálta a Windows XP nyugdíjazása utáni támogatást.

Hirdetés

Azt már rég tudjuk, hogy áprilistól veszélyes lesz Windows XP-t használni, ugyanis a Microsoft örökre nyugdíjba küldi. A támogatások vége ugyanakkor egyre inkább úgy tűnik, hogy nem jelenti az operációs rendszer teljes vesztét: egyre több biztonsági cég garantálja a koros rendszer támogatását annak nyugdíjas kora ellenére is. 

Hirdetés

Ezúttal a Panda Security erősítette meg hivatalosan is, hogy a Panda Cloud Office Protection a jövőben is elérhető lesz XP-s gépekre. Természetesen a Panda is azért lépte ezt meg, mert jelentős mennyiségű felhasználójuk továbbra is a régi operációs rendszer mellett maradt. 

Hozzávetőleg 2 millió gépet véd a fentebb említett szoftverük, ezek 50 százalékán pedig még Windows XP fut a cég adatai alapján. Mivel április 8-án az XP elveszíti a hivatalos terméktámogatását, ezért a sebezhetőségek miatti védelem még fontosabb lesz, mint valaha. Persze nem a Panda az egyetlen, amely igyekszik megnyerni a régi rendszert használók kegyeit. A teljes lista itt olvasható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.