Hirdetés

A PC World magazin ajándéka egy kiváló felszereltségű rendszerkarbantartó



|

Érdemes vigyázni a látványos, ámde sok gondot okozó rendszerkarbantartókkal, a Kerish Doctor 2020 azonban üde színfolt a félkész segédszoftverek tengerében.

Hirdetés

Magyar női hanggal köszönt a rengeteg mindenre képes Kerish Doctor 2020, amely fél óra használat után is képes új funkciókkal meglepni. A szoftver a Windows minden apró részletére kiterjedő megoldást kínál, legyen az hardveres vagy szoftveres gond elhárítása, ráadásul most a PC World olvasói ki is próbálhatják ezt az élményt. Gyors bemutatót tartunk, hogy felkészültebben vághass neki a használatnak.

Hirdetés

Mindenre képes

Megszámlálhatatlanul sok van a külön lapokra osztott, csoportokba rendezett funkciókból, a fejlesztők azonban gondoltak azokra is, akik csak rendszerük egy-egy részterületét szeretnék átvizsgálni. A Karbantartás fülön a legfontosabb funkciókat találod csoportosítva, amelyek közül az első a Teljes vizsgálat. Ez a program minden modulját beveti, és alapos diagnosztikát követően felajánlja a megtalált hibák kijavítását. Különböző almodulokat is indíthatsz, legyen az a Windows felállásának gyorsítása, rendszertakarítás, finombeállítás vagy hibaelhárítás.

A Kerish Doctor 2020 egyik fő vonzereje, hogy mindvégig teljesen magyar felületen dolgozhatsz, a funkciók leírása is magyarul olvasható.

Az optimalizálás és a hibajavítás mellett a program biztonsági modult is tartalmaz, amely képes felfedezni és hatástalanítani rengeteg kártevőt. Ehhez rendszeresen frissített adatbázist használ, így hatékonysága nem rossz, de azért a népszerű védelmi rendszereket nem helyettesíti. Hasznos szolgáltatás, hogy a gépen tárolt fájlok reputációját is meghatározza a saját felhőjében tárolt adatbázis alapján. A programot futtathatod egyénileg, illetve elindíthatod a rendszerrel együtt is. Utóbbi üzemmódban automatikusan aktiválódnak a kijelölt modulok, így például a rendszertakarítás, -optimalizálás, a naplózás és a védelem, sőt ha a Kerish Doctor 2020 hibát érzékel, nem csupán értesít a gondról, hanem rögtön megoldást, javítást is felkínál.

Bár a temérdek szolgáltatás között akad kevésbé jól kidolgozott, kissé felületes megoldás is, azért a Kerish Doctor 2020 nagy segítség a mindennapos PC-használat során. Különösen azoknak ajánlott, akik nem tudják vagy nem akarják egy-egy hiba esetén manuálisan felkutatni a hiba forrását.

A havonta megjelenő PC World magazinban további teszteket, cikkeket és elemzéseket találsz teljes verziós programok, biztonsági szoftverek és ajándék PC-játék társaságában.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.