Hirdetés

A PC World olvasói ajándékba kapnak egy hatékony vírusirtót



|

Összetett és hatékony védelmet kínál Windowsodhoz az IObit Malware Fighter 8 Pro, amely az egyik legismertebb vírusirtó cég egyedi motorjára épül, és sok extrát kínál a teljes verzióban.

Hirdetés

Saját érdeked, hogy megfelelően óvd adataidat a kártevőktől, erre a célra a legjobb, ha komplex védelmi csomagot telepítesz. Az IObit is ilyet kínál, méghozzá a Bitdefender antivírus motorjára építve, egyedi extrákkal és teljesen magyar kezelőfelülettel.

Sokkal több a Malware Fighter 8, mint egy szimpla kártevő elhárítására való szoftver, de ez csak a teljes, Pro verzióra igaz. Ezt használva aktiválódik a bizonyítottan hatékony, licencelt Bitdefender vírusirtó, valamint egy sor extra modul, amelyek teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

Hirdetés

A zsarolóvírusok, kéretlen reklámok, adathalászok mellett a DNS-eltérítésre is gyógyírt kínál a Malware Fighter 8 Pro, sőt a böngésződet is hasznos modulokkal egészíti ki.

Ilyen a hirdetéseltávolító és a követés elleni védelem, a kéretlen bővítmények és eszköztárak sem keserítik meg többé az életedet, és a kezdőlapodat sem tudják olyan egyszerűen módosítani a hackereknek.

Emellett fájlszéfet, USB-eszköz-, kamera- és MBR-védelmet is kínál a program. A téves riasztás a teszt során nem okozott gondot, a terhelés sem bizonyult túlzónak, és a böngészőbeépülők is a leírtak szerint tették a dolgukat. Ugyanakkor az ismertebb riválisok ennél még több hasznos szolgáltatást kínálnak, ráadásul az IObit megoldásában nincs tűzfal és csomagalapú védelem.

A PC World magazin olvasóinak számára fél évig korlátlanul használható pakkot mindazonáltal érdemes kipróbálni, mert a Windows beépített funkcióinál mindenképpen hatékonyabb és átfogóbb védelmet nyújt, ha pedig valamelyik modul nem tetszik, azt egyszerűen letilthatod a program beállításainál.

A havonta megjelenő PC World magazinban további teszteket, cikkeket és elemzéseket találsz teljes verziós programok, biztonsági szoftverek és ajándék PC-játék társaságában. Keresd ezt a lapszámot az újságárusoknál, vagy rendeld meg tőlünk ide kattintva!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.