Hirdetés

A Pixel tárcsázója is kipróbálható



|

Nougatot és Marshmallow-t futtató eszközökre telepíthető, de természetesen nem a Google tette elérhetővé.

Hirdetés

A Google Pixel és Pixel XL okostelefonjai az első tesztek szerint talán abban a legjobbak - a mindent elsöprő kamera mellett -, hogy annyira jól sikerült a hardvert és a szoftvert összehangolnia a Google-nek, hogy a készülékek használata mindennél gyorsabb, kényelmesebb és zökkenőmentesebb. Értelemszerűen ilyen élményt a kiszivárgott és átalakított részalkalmazások nem kínálnak majd más készülékeken, de azért érdekes lehet megnézni ezeket az appokat. 

Hirdetés

A kiszivárgott és/vagy meghackelt Pixel Launcher és Pixel Camera után itt a Pixel Dialer is, amely szintén kipróbálható egy apk fájl telepítése után. Bármilyen, Nougatot vagy Marshmallow-t futtató eszköz kompatibilis vele, de persze vannak hibái, mivel nem hivatalos változat. 

A tárcsázó felhasználói felülete az enyhén eltérő színeket leszámítva nagyjából ugyanaz, és ugyanúgy három fő fül található. Az igazi különbség a hívások indításakor és fogadásakor van, a felület itt alapvetően változott. 

A hívás közbeni képernyő egy áttetsző kék hátteret kapott, ami mögött a háttérkép látható. A bejövő hívásoknál a hívó képe a fogadás/elutasítás gomb, amelyet fölfelé vagy lefelé kell húznunk jobb vagy bal irány helyett. 

Aki ki szeretné próbálni az appot, annak a beállításokban előbb alapértelmezetté kell tennie. Rootolni nem kell hozzá, azonban a hívóazonosító nem működik, az egyedi hívások nem törölhetőek a naplóból, és a beállítások rész lefagy. 

Mivel elég nagy az igény a Pixel készülékek új szoftveres megoldásaira, ezért valószínűleg mindenki örülne, ha némi késéssel is, de a Google más készülékekre is kiadná ezeket - legalább a Nexusokra, különben az eddig nagyon elégedett Nexus 6P- és Nexus 5X-tulajdonosok haragjával számolhat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.