Hirdetés

A Pokemon Go már a Facebooknál is népszerűbb



|

Az amerikai történelem legnépszerűbb okostelefonos játéka lett a Pokemon Go.

Hirdetés

A Pokemon Go játékról az utóbbi napokban rengeteg dolgot lehet hallani, a felhasználók életét alapvetően érinti a világ számos országában. Most két érdekes fejleményt emelünk ki. 

Hirdetés

A Pokemon Go mobilos játékban átlagosan már több időt töltenek a felhasználók, mint amennyit a Snapchatet, a Twittert vagy a Facebookot használják. A hétfői átlagos napi használat 33 perc fölött alakult a Sensor Tower szerint. 

A Facebook átlagosan napi 22 percnyi használatot tud felmutatni, a Snapchat 18-at, a Twitter 17-et. 

A játék körül persze sok botrány is van, az adatbiztonsági kérdések és a valós életben történő visszaélések (rablások, zaklatások, csalások) mellett stabilitási problémák is akadnak. 

A Pokemon Go mindenesetre az amerikai történelem legnépszerűbb mobilos játéka lett. A Survey Monkey szerint naponta átlagosan többen használják, mint a Candy Crush Sagát. Minden egyes nap átlagosan 21 millió felhasználó játszik a játékkal Amerikában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.