Hirdetés

A SwiftKey kitalálja, hogy melyik emojit választod



|

A Swiftmoji billentyűzet megjósolja a következő emojit az aktuális szövegkörnyezet alapján.

Hirdetés

A SwiftKey továbbra is az egyik legnépszerűbb billentyűzet a mobilos kütyük világában, a fejlesztők pedig gőzerővel dolgoznak rajta, és mutatnak be újabb és újabb fejlesztéseket. 

Hirdetés

Korábban a SwiftKey Neural volt nagy meglepetés, ami gépi tanulással igyekezett jobb javaslatokat adni. Ezúttal egy androidos bétát tesztelnek, a Swiftmojit - ami pedig a következő emojit próbálja meg megjósolni az aktuális szövegkörnyezet alapján. 

A Swiftmoji tulajdonképpen egy normál billentyűzet, elvégre a cél az, hogy a javasolt emojik legyenek pontosabbak. Ezért a billentyűzet fölé került egy extra sáv, amiben a javaslatok láthatóak gépelés közben. 

Az emojisáv lecsatolható, és tetszés szerint áthelyezhető. Az app segítségével választékosabban lehet használni az emojikat, olyanokat is, amelyeket egyébként nem lenne türelmünk kikutatni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.