Hirdetés

A titokzatos Microsoft Origami Project



|

Új titkos tervezetet fed fel a héten a Microsoft.

Hirdetés

A szemfülesebbek már kinyomozták, hogy a weboldalt a Microsoft jegyezte be, de magán a honlapon igen kevés információ található, azonban március 2-át, csütörtököt jelöli meg a bejelentés időpontjának.

"Ismersz engem? Tudod, mire vagyok képes? Hova juthatok el? Vagy hogyan változtathatom meg az életedet? Hamarosan tudni fogod. További információk március 2-án", állítja az animáció a weboldalon. A blog oldalakon máris felpezsdült az élet és megkezdődtek a találgatások. A legtöbben arra számítanak, hogy az Origami Project egy új kézi készülékcsaládot takar.

A Microsoft egyik felsővezetője elektronikus naplójában ezt írta: "Tudom, hogy az Origami egy új típusú készülék kódneve". Ezt pár nappal később kiegészítette azzal, hogy egy "igen olcsó" hordozható eszközről van szó, amelyet az az Otto Berkes által vezetett csapat fejlesztett ki, aki korábban az Xbox játékkonzolon dolgozott. Hivatalos információ azonban még nem érkezett a találgatásokról.

A napokban megjelent egy videó az interneten, amelyen egy hordozható készülék látható, amint éppen a Halo című játék fut rajta. A Microsoft állítása szerint a videó több mint egy éves, és a készülék nem több, mint egy kezdetleges megvalósítása az eredeti elképzeléseknek. Ennek ellenére az látszik legvalószínűbbnek, hogy az Origami egy miniatűr (Tablet) PC lesz, amelyet szórakozásra, zenehallgatásra, internetezésre használhatunk.

Időközben az is kiderült, hogy az Origami Project weboldalán említett március 2-ára nem tervez a Microsoft semmilyen bejelentést, így sokkal valószínűbb, hogy magán az oldalon kapunk majd további — sokat sejtető — információkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.