Hirdetés

A Trust felkészülten várja a Vistát



|

Minden Trust termékhez elkészült a vistás meghajtóprogram.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban a Trust egy külön csapatot hozott létre, akik csak a Vista kompatibilis szoftvereken és meghajtó programokon dolgoztak. a fáradozásoknak meglett az eredménye, ugyanis - elmondásuk szerint - minden termék tökéletesen működik Vista alatt. A Trust részt vesz a Microsoft Vista Premium Level Logo programjában, hogy termékei csomagolására, hirdetéseiben és a honlapjára rátehesse a Vista Premium emblémát. Ez a logó hivatott jelölni, hogy a termék összes funkciója és szolgáltatása elérhető Vista operációsrendszer alatt, és ezt a Microsoft hardver minősítő részlege is megvizsgálta és jóváhagyta.

A Vista kompatilis meghajtó programok a Trust weboldaláról tölthetőek le, így mindenki megbizonyosodhat afelől, hogy tényleg tökéletesen használható a már meglévő hardvere.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.