Hirdetés

A videókból is felismeri az embereket a Google



|

Felismeri, kategorizálja és kereshetővé teszi az objektumokat - és az embereket - a Video Intelligence API.

Hirdetés

A gépi tanulás rengeteget fejlődött az elmúlt években, ennek köszönhetően pedig az okostelefonjaink is egyre több dologra képesek. Olyan trükköket tudnak, amelyeket korábban talán nem is reméltünk. 

Hirdetés

A Google úttörő szerepet vállal a gépi tanulás fejlesztésében, és rendre megmutatja az eredményeit. Tudjuk, hogy a Google Fotók rengeteg ilyen témájú trükköt tud és kategorizálja is a képeinket, illetve az Assistant is képes megjósolni a használati szokásokat (már ahol ez utóbbi elérhető). 

A Google a fejlesztők számára mostantól azt is lehetővé teszi, hogy a videók terén álljanak elő izgalmas újításokkal, eredményekkel. 

Az új Video Intelligence API ugyanis a videókban is képes felismerni és kategorizálni, majd kereshetővé tenni az objektumokat (és az embereket is). Normál képekkel ezt már megcsinálták, tehát várható volt, hogy a videóknál is lehetséges lesz. Még jobb, hogy a témaváltásokat is lehet címkézni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.