Hirdetés

A világ tetején a Google



|

A Street View már a világ legmagasabb épületét is megmutatja a látogatóknak.

Hirdetés

A Google az elmúlt hónapok alatt számos új érdekességet hozott el a Street Viewra. A webóriás adatbázisa most ismét egy olyan dologgal bővült, ami nem szokványos. A Google emberei ezúttal a világ legmagasabb épületét mászták meg, az élményt pedig mi is átélhetjük, hála a Street Viewnak. A szédülést persze kihagyjuk. 

A Google kamerái ezúttal a 828 méter magas Burdzs Kalifát célozták meg, amely jelenleg a legmagasabb építmény. A képek a 124. és a 73. szintről is elérhetőek, és érdekességként elmondható, hogy a világ legmagasabban fekvő úszómedencéje pedig a a 76. emeleten található. 

A folyosókra persze nem fért be egy akármilyen kamera, ezért a 360 fokos panorámaképeket a Google a Street View Trekkerrel készítette el. A teljes anyag felvétele több mint három napot vett összesen igénybe, ráadásul az igazán szűk helyeken a Street View Trolley-ra is szükségük volt. Ez egyébként az első alkalom, hogy a Street View egy felhőkarcolóba visz el minket. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.