Hirdetés

A VirusBuster továbblép



|

Átfogó vírusvédelmi megoldások Linux és FreeBSD operációs rendszerekre

Hirdetés

A szabad forráskódú Linux operációs rendszereket ma már egyre több vállalat és magánszemély használja. Az elsősorban gazdaságosságuknak és megbízhatóságuknak köszönhető töretlen népszerűségük már nemcsak a szerverek, hanem a kliensek esetében is megfigyelhető. E piaci trendeket szem előtt tartva döntött úgy a magyar szoftverfejlesztő vállalat, hogy a korábbinál szélesebb ügyfélkört megcélozva piacra bocsátja a Linux és FreeBSD operációs rendszer alatt futó vírusvédelmi megoldásait.


A különböző rövidtávú előrejelzések szerint pár éven belül a Linux lehet a vezető szerver operációs rendszer, így az erre fejlesztett vírusvédelmi megoldások is egyre inkább előtérbe fognak kerülni – mondta Bozsó Julianna a VirusBuster ügyvezető igazgatója és hozzátette „reméljük, hogy a piac minél hamarabb igazolni fogja döntésünk helyességét”.


A Linux és FreeBSD operációs rendszer alatt futó VirusBuster for Linux és VirusBuster for FreeBSD vírusvédelmi alkalmazásokat elsősorban az adattároló rendszerekben található vírusfertőzések felismerésére és eltávolítására fejlesztette ki a cég. A linuxos változat azonban a munkaállomások átfogó vírusvédelmére is kitűnő alternatíva lehet. Mindkét megoldás átfogó, állandó védelmet nyújt a vírusokkal, férgekkel, adware, spyware és trójai programokkal szemben.


A két termék alapját a VirusBuster saját fejlesztésű, nemzetközi szinten is elismert keresőmotorja képezi. Az egyszerű és gyors telepítést követően a megoldások teljes mértékben testre szabhatóak, így azok bármely méretű vállalat igényeinek maximálisan megfelelnek. A termékek naprakészségéről az automatikus vírusadatbázis frissítés gondoskodik, míg a többszintű naplózási rendszer segítségével különböző eseményekről (pl.: vírusriasztás, adatbázis frissítés) értesülhet a felhasználó.


A karantén révén a felhasználók egy elkülönített területen, elkódolva tárolhatják a megfertőzött fájlokat, így azok garantáltan nem okoznak további problémát.


A háttérben futó állandó fájlvédelem segítségével a Linux és FreeBSD operációs rendszer alatt futó vállalati fájlszerverek és a linuxos munkaállomások valós idejű védelmet élveznek, emellett azonban a felhasználóknak lehetőségük nyílik tetszés szerinti állományok, mappák, megosztások vagy teljes meghajtók kézzel indított ellenőrzésére is.

 

A Linux és FreeBSD operációs rendszer alatt futó rendszerek védelmét biztosító két termék kitűnő megoldás bármely olyan vállalkozás számára, amely a megbízhatóság mellett a költséghatékonyságot helyezi előtérbe. A két új megoldás a VirusBuster Munkaállomás Védelem, Fájlszerver Védelem, valamint az Aktív hálózati Védelem licenceiben érhetőek el a felhasználók számára.

 

A magyar cég a termékek mellé magas színvonalú, teljeskörű szakmai támogatást nyújt magyar és angol nyelven, a hét minden napján, a nap 24 órájában.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.