Hirdetés

A Vista egyik megmentője az Apple-nél



|

Kristin Paget, a Microsoft korábbi biztonsági szakértője ezentúl az Apple-t segíti.

Hirdetés

Az Apple-nek több szempont miatt is komolyan kell vennie a biztonság kérdését, és a nagy felhasználói bázis, valamint a felhő csak tovább fokozza ennek a szükségét, illetve az esetleges kockázatokat is. A cupertinóiak úgy tűnik mindent meg is tesznek ennek érdekében, ugyanis átigazoltak egy, a korábban a Microsoftot segítő biztonság szakértőt, aki nem más, mint Kristin Paget.

Paget korábban az eBay-nél és a Google-nél is dolgozott, az igazi hírnevet azonban a Microsoftnál szerezte, ahol az IOActive szakértőjeként a Vistát vizsgálta, és olyan hibákat sikerült felfedeznie a tökéletesnek hitt kódban, hogy az operációs rendszer megjelenését végül elhalasztották.

Mint ismeretes, a Vista elkerülte azokat a biztonsági hibákat, amelyeken a Windows XP átesett, még a Service Pack 2 megjelenése után is. Az Apple biztos lehet abban, hogy a platformjai jövőbeli védelme jó kezekbe kerül Paget személyében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.