Hirdetés

A VR-tól a chatbotokig – hol tart ma a mobilos termékfejlesztés?



|

Idén is megrendezi a HWSW az éves mobiltermék-fejlesztési konferenciáját.

Hirdetés

Immáron hatodik alkalommal rendezi meg az éves mobiltermék-fejlesztési konferenciáját a HWSW. November 23-án ezúttal 80 előadót lehet majd hallani a budapesti MOM Kulturális Központban.

Hirdetés

Az előadások és a workshopok minden fontosabb területre kiterjednek a mobiltermék-fejlesztésen belül - a program alapját mégis a fejlesztői szekció adja. Az Angular 2 framework stabil kiadása mellett nagy figyelem jut a chatbotoknak és a progresszív webappoknak, valamint a virtuális valóságnak. 

A kódoláson túl nagy szerephez jut a UX és az analitika, a fintech, a vállalati mobilitás, illetve a média-marketing-kereskedelem hármasa. 

Idén jelentős tartalmi frissítésnek néz elébe a rendezvény, a LogMeIn közreműködésével különálló szekcióvá nőtte ki magát az IoT témakör. A keynote-ot Kyle Seaman tartja, a bostoni Freight Farms üzletágigazgatója - az automatizált, konténerekbe költöztetett mezőgazdálkodás a terület egyik legizgalmasabb projektje.

A további részletek a konferencia weboldalán találhatók meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.