Hirdetés

A Windows 10 kicsinálta az új-zélandi internetet



|

Van, ahol gondot okoz a Windows 10 iránti nagy kereslet.

Hirdetés

Nagy hírverés mellett indult az útjára a Windows 10 július végén: a rendszer ingyenes frissítés formájában jár a Windows 7-hez és a Windows 8.1-hez is. A jelenlegi rendszer letölti a szükséges fájlokat, és már kezdődhet is a telepítés. 

Hirdetés

Mivel igazán sok felhasználóról van szó, ezért a Microsoft hullámokban adja ki a Windows 10-et, ezzel egyik oldalról a hálózatok terhelését csökkentve, a másik részről tovább dolgozva az esetleges kompatibilitási hibákon. 

Az új-zélandi internetszolgáltatók azonban jelentős lassulást tapasztaltak a hálózatok működésében az elmúlt hetek során. Arra számítanak, hogy a következő hetekben tovább folytatódik a trend. 

 

 

A becslések szerint minden egymillió PC miatt 4000 terabájt adat mozog a weben. 

A Windows 10 verziótól függően 2,5 - 3 gigabájtnyi letöltést igényel. Aki még nem kapta meg, a Microsoft ígérete szerint heteken belül megkapja, kompatibilitási hibák ide vagy oda. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.