Hirdetés

A Windows 10 megjeleníti az androidos értesítéseidet



|

Az Anniversary Update egyik érdekes újdonsága lesz ez.

Hirdetés

A Microsoft idén nyáron adja ki a Windows 10-hez az Anniversary Update csomagot, ami sok új érdekességet tartogat. 

Hirdetés

Az operációs rendszer képes lesz például megjeleníteni az okostelefonra érkezett értesítéseket, illetve ezekre választ is tud majd küldeni. 

A legjobb, hogy nem számít, hogy Windows Phone vagy Android operációs rendszer fut a mobilon, a funkció mindkettővel működik

Természetesen az androidos készülékre telepíteni kell a Cortana appot, amennyiben szinkronizálni akarjuk az értesítéseket. Azután viszont a Windowsról lehet megnézni a szöveges üzeneteket, a nem fogadott hívásokat és bármi egyéb értesítőt. 

Ha szöveges üzenet érkezik, arra a windowsos PC-ről is lehet majd válaszolni, a mobilkészülék feloldása nélkül. 

A Windows 10-es mobilok műveletközpontja ugyancsak frissül: az eszközök közötti szinkronizálásnak hála egyetlen eszközről lehet törölni az összes értesítést, minden készülékről. Ez a cél Androidon is, de ehhez kell a Cortana. 

Sajnos az iOS-re írt Cortana nem fér annyira hozzá a rendszerhez, mint az androidos, ezért az iPhone-ok értesítéseit nem lehet majd szinkronizálni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.