Hirdetés

A Windows 10 Mobile nem halt meg



|

A Microsoft elkötelezett a platform iránt, és készülnek az új eszközök.

Hirdetés

Nehéz időket él a Windows 10 Mobile, elvégre a jelenlegi készülékek nem váltak sikerré, a platform részesedése lassan már mikroszkopikus, a fejlesztők sorra távoznak a platformról, mindezt pedig az eladások és a pénzügyi eredmények is élesen tükrözik, egy kicsi, de kitartó Lumia-fanatikus tábor rajongása ellenére is. 

Hirdetés

Jó kérdés, hogy mit hoz a jövő a mobilos Windows számára, a Microsoft mindenesetre kitart a platform mellett. Erről Terry Myerson, a vállalat egyik alelnöke beszélt egy ügyvezetőknek és partnereknek küldött e-mailben. Azt mondta, hogy elkötelezettek amellett, hogy a Windows 10-et a kis képernyős mobilokra vigyék, és még évekig támogatják a Windows 10 Mobile-t. 

Állítólag több OEM partner is új készülékek kiadására készül, illetve maga a Microsoft is fejleszti a következő generációt. A pletykák szerint ez a Surface Phone szériát jelenti majd, legalább három eltérő verzióval, amelyekből az egyik Snapdragon 830-as processzort és 8 GB RAM-ot kaphat. 

A platform számára érdekes még a HP Elite x3-as csúcskészülék is, ami nem csak nagy és erős, de vízálló is. Ez a nyáron kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.