Hirdetés

A Windows 7 miatt magyarázkodik a HP



|

Továbbra is elérhető maradt a Windows 8 a HP kínálatában.

Hirdetés

Nemrég a HP egy érdekes kampánnyal próbálta meg fellendíteni az eladásait az egyébként egyfolytában hanyatló PC-s piacon. A cég marketingesei azt találták ki, hogy fogyasztói igényekre hivatkozva Windows 7-et gépeket ajánlanak a vásárlóknak. Ebből aztán olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy hamarosan nem is adnak majd el Windows 8-as gépeket. 

Hirdetés

A vállalat egy blogbejegyzés keretében igyekezett megmagyarázni a helyzetet. A HP szerint itt nem arról van szó, hogy visszaléptek a régebbi, bár népszerűbb operációs rendszerhez, hanem, hogy választást akarnak kínálni az embereknek. Mint mondták, mindenkinek más a megfelelő, van aki Windows 8-at akar, van aki Windows 7-et és van, aki Androidot. 

A HP saját bevallása szerint mindezzel azt akarja elérni, hogy választástól függetlenül minden vevőjük boldog legyen: ez pedig nem jelenti azt, hogy lemondtak a Windows 8-ról. Ennek ellenére a kampány ismét jelzésértékű a Windows 8 fogadtatásával kapcsolatban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.