Hirdetés

A Windows Explorer és a Live Photo Gallery támogatja a raw formátumot.



|

Az igazi fotósok raw formátummal dolgoznak.

Hirdetés

Azok a fényképezést kedvelő egyének, akik a Microsot Windows Live Photo Galleryt használták eddig, most igazán elégedettek lehetnek, mert immáron támogatja a raw formátumot is, amit minden, magára valamit is adó fotós használ. Mostantól nincs szükség a jpg-be való konvertálásra, így az ezzel óhatatlanul együtt járó minőségromlást is megússzuk. Mindehhez csupán annyit kell tenni, hogy letöltjük a Microsoft oldaláról a Camera Codec Packet, melynek segítségével máris probléma nélkül kezelhetjük raw fájljainkat. A Windows7-hez, és Windows Vistához kiadott codec 120 DSLR kamera beállításait is tartalmazza, így már zökkenőmentes lehet a Windows Live Photo Gallerybe való képfeltöltés, raw formátumban. Természetesen ezeket a képeket szerkeszthetjük is, illetve készíthetünk róluk helytakarékosság végett JPEG, vagy JPEG-XR formátumú másolatokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.