Hirdetés

A Windows XP elpusztíthatatlan!



|

A Microsoft a hatéves XP új változatának kibocsátására kényszerült a még mindig nagy kereslet miatt.

Hirdetés

A Windows XP Professional aktiválókulcsai majdnem teljesen elfogytak, ezért a viszonteladók és a számítógépgyártók kínálatában egy hónapon belül XP Pro SP2c jelzésű operációs rendszerekkel találkozhatunk majd. A friss szoftver, melynek gyártását a napokban indították el, nem különbözik az eddig ismert Windows XP Professional-verziótól, az elnevezést az új kibocsátás ténye indokolja. A Microsoft lépését az tette szükségessé, hogy enélkül képtelenek lettek volna tartani az XP szállításának saját maguk által megállapított, végső határidejét - így viszont valószínű, hogy a 2008. január végi időpont is jócskán eltolódik majd.

 

Microsoft majdnem 50 százalékkal becsülte alá az XP iránti keresletet>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.