Hirdetés

Acronis True Image Personal 8



|

Hirdetés

Kedves olvasóinktól elnézést kérünk, hogy az Acronis True Image Personal 8 teljes verziónk kódkérő oldala még nem tökéletes! Szerencsére már működik!

 

A kód kéréséhez látogassunk el a http://eu.acronis.com/mag/pcworld/ati8pe címre. Töltsük ki értelemszerűen a rubrikákat! Sajnos még jelenleg angol nyelvű az oldal, a csillagozott részek kitöltése kötelező. Még egy jó tanács: óvakodjunk az ékezetes betűk használatától!

Ha mindent kitöltöttünk, kattintsunk a Register me! gombra!


A válaszlevél hamarosan az általunk megadott címre érkezik. Ebben – sajnos elég rossz karakterkódolással – megírja az Acronis, hogy a levélben található linkre kell kattintanunk. (Itt ha kívánjuk, kedvezményes áron upgrade-lhetünk a termék 9.1-es verziójára, de ez nem kötelező :) A tényleges sorozatszám egy második levélben érkezik, ez után.

 

A kellemetlenségekért még egyszer elnézést kérünk!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.