Hirdetés

Ad-Aware – megoldás a Vista réseire?



|

A Lavasoft nyilatkozata szerint a kémprogram eltávolító új változata betömi a Vista biztonsági réseit.

Hirdetés

Jason King, a vállalat vezérigazgatója bejelentő nyilatkozatában fontosnak tartotta, hogy gyorsan kiszolgálják a nagy számú, Vistára áttért Ad-Aware felhasználó igényeit. Dicsérte az új Windows felhasználóbarát felületét, ugyanakkor felhívta rá a figyelmet, hogy az új operációs rendszer - akárcsak elődje - nem mentes a biztonsági résektől, hibáktól, így szükség van az Ad-Aware segítségére az internetes bűnözéssel szembeni védelemben.

 


adawarebox.jpg
A megújult Ad-Aware 32 bites Windows Vista rendszereken fut. Nem csak a cég saját programozói szerint Vista-képes, hanem átment a Microsoft Vista-Ready vizsgálatain is. A Microsoft e programja keretein belül nyújt segítséget független fejlesztőknek és megválaszolja a Vista kompatibilitással kapcsolatos szakmai kérdéseket.

 

 

Azok, akik még nem a Vista-Ready Ad-Aware 2007 kiadással rendelkeznek ingyenes frissítés telepítésével tehetik Vista kompatibilissé meglévő szoftverüket.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.