Hirdetés

AddToRun: futtatás rövidített nevekkel



|

A Windows alkalmazásainak van egy olyan nehezebben hozzáférhető csoportja, amelyeket a Futtatás panelről ([Win]+[R]) szoktunk elindítani – gondoljunk például a rendszerleíró-adatbázis szerkesztőjére (regedit) vagy a Rendszerkonfigurációs segédprogramra (msconfig). Jó tudni, hogy egy kis trükkel egyszerűsíthető ezeknek a programoknak az indítása.

Hirdetés

Az apró, nyílt forráskódú, ingyenes AddToRun segédprogrammal  ezt tehetjük egyszerűbbé: segítségével könnyen megjegyezhető, akár néhány karakterből álló álnevet rendelhetünk a Futtatásból induló alkalmazásainkhoz, így kevesebb gépeléssel hamarabb indíthatjuk el őket. A sufnituning-jelleg senkit ne bátorítson el, tökéletesen működik, ráadásul elég egyszer beállítanunk az álneveket, azok a későbbiekben bármikor használhatók lesznek, az AddToRun futása nélkül is.

 

 

top_addtorun.jpg

 

 

Ötlet: csillagos ötös, kidolgozás: négyes, külalak: hármas alá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.