Hirdetés

Adobe Illustrator tanfolyam



|

Hirdetés

Ez a tanfolyam az akkreditált Digitális kép- és szövegfeldolgozás képzési program modulja. Ezen a tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a számítógépes rajzolás és szerkesztés alapjait, és részletesen megismerkedhetnek az Adobe Illustrator eszközeivel. A tanfolyam alatt különös hangsúlyt fektetünk rá, hogy a hallgatók minél több feladaton keresztül, gyakorolva tanulják meg a vektoros rajzoláshoz, szerkesztéshez, emblémarajzoláshoz és vektorizáláshoz szükséges lépéseket. A tanfolyam az Illustrator lehetőségei mellett megismerteti a hallgatókat olyan egyéb, szoftverfüggetlen területekkel is, mint a tipográfia alapjai, a színmodellek, a nyomtatás vagy a nyomdai alapfogalmak. Az oktatás a mellékelt tematika alapján történik, minden egyes területen különféle feladatokkal és vezetett gyakorlatokkal segítve a mélyebb megértést. Tematika:

Rajzolás: Bézier görbék alapjai, egyenesek és görbék, egyszerű rajzok szerkesztése, alapformák átalakítása Színek és minták: színtani alapok, színek, színátmenetek és kitöltőminták, előkészítés színbontáshoz Műveletek: görbék kivonása, összeadása és egyéb műveletei, összetett alakzatok készítése Összetett görbék és maszkolás: az összetett (compound) görbék használata, pixeles és vektoros képek maszkolása Különleges eszközök: átmenetek (blend), színátmenet háló (gradient mesh), ecsetek és ecsetvonások Szöveg: tipográfiai alapok, alapszintű kiadványszerkesztés, különleges feliratok, szöveg átalakítása körvonallá Diagramok: diagramok készítése és módosítása, diagramok átalakítása Effektek és filterek: az effektek használata, a filterek bemutatása, a stílusok használata Rétegek használata: a rétegek haszna, rétegmaszkok, rétegek csoportosítása, rendezése, animáció készítés Átlátszóság és maszkolás: átlátszósági lehetőségek, összhatásmódok, objektum- és rétegmaszkok, Photoshop réteg Fájlformátumok és színmódok: színmódok és használatuk, különböző fájlok mentése és használata, kompatibilitási kérdések Nyomtatás és export: a nyomtatás lehetőségei és egyedi beállításai, nyomdai előkészítés, színbontás, internetes előkészítés

Jelentkezem az oktatásra

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.