Hirdetés

Adobe Photoshop Elements 6 és Premiere Elements 4



|

Egyszerűbb lesz a kép- és videoszerkesztés!

Hirdetés

A szoros integráció és a megosztott Organizernek köszönhetően a felhasználók több mindenre képesek a fényképeikkel és a videóikkal. A külön-külön vagy önálló termékként is megvásárolható Adobe Photoshop Elements és Premiere Elements a digitális fényképek és videók szerkesztését, készítését, szervezését és megosztását teszi minden korábbinál egyszerűbbé.

 

PP64.jpg
Az új, Windowsra telepíthető Photoshop és Premiere Elements termékeket máris meg lehet vásárolni az Adobe online áruházában és olyan elektronikus és online kiskereskedőknél, mint az Amazon.com, de hamarosan a hazai kereskedések polcain is fel fognak bukkanni. A Photoshop Elements macintoshos változata 2008 elejére várható.

 

Adobe Photoshop Elements 6

A Photoshop Elements 6 szoftver segítségével a műkedvelők gyorsan és egyszerűen érhetik el a kívánt eredményeket. Az új Photomerge technológia megoldja a tökéletes csoportképkészítés problémáját, mivel több egymás utáni felvételből a legjobb arckifejezéseket és gesztusokat kiválogatva készíthetünk új, összefüggő csoportképet. Az új Quick Selection eszköz a kijelölés és javítás egykor időigényes feladatát egyetlen kattintássá rövidíti le; a kezdőtől a profiig minden fényképész választhat a különböző tudásszinteknek megfelelően kialakított három szerkesztési mód közül.

 

Az új Guided Edit mód végigvezeti a felhasználókat a fényképretusálás rögös lépésein. A szerkesztést leegyszerűsítik a Photoshop Elements 6 világos, jól áttekinthető képernyői, amelyek odairányítják a figyelmet, ahová kell, a program számos lehetőségéhez pedig új fülek biztosítanak egyszerű hozzáférést. A zökkenőmentes Premiere Elements integráció és a megosztott Organizer mellett a bármelyik alkalmazásból hozzáférhető közös adatbázis segítségével a felhasználók az egyszerű importáló, címkéző és visszakereső eszközök használatával könnyebben rendszerezhetik és kereshetik vissza fényképeiket és a videóikat. A további újítások közé tartozik a javított konverziós eszköz, amely a színes képeket rendkívül elegáns, árnyalt fekete-fehérré alakítja át.

 

A Photoshop Elements 6 kényelmesebb és látványosabb megosztási lehetőségeket, így például Adobe Flash alapú online galériákat kínál a felhasználók számára, amelyek kényelmes, interaktív használatot biztosítanak. A Photoshop Elements animált diabemutatói, az e-mailes vagy nyomtatható képek és CD/DVD címkék elkészítéséhez még előzetes tapasztalat sem kell.

 

 

Premiere Elements 4

A Premiere Elements 4 bővelkedik az új funkciókban, olyanokkal, amelyekkel néhány perc alatt lehet szórakoztató filmeket készíteni. A zökkenőmentes Photoshop Elements integráció és az Organizer bármelyik alkalmazásból hozzáférhető közös adatbázisa segítségével a felhasználók emberek, helyszínek vagy események szerint vizuális címkékkel kategorizálva rendezhetik a videoklipeket és az állóképeket. A felhasználók a klipek kiválasztása után esemény- vagy stílusalapú mozgókép témák alkalmazásával alig néhány kattintással kidolgozott filmeket készíthetnek egy jelenetsorból. Az érzelmek kiemelését, a hangsúlyozást vagy a hangulatkeltést háttérzenék és hanghatások segítik.

 

Az új Audio Mixer a lemezstúdiók keverőpultjához hasonlóan működik, a különböző hangok relatív hangerejét csúszkákkal lehet állítani. A Premiere Elements automatikusan érzékeli a zenei hangsáv ütemét, és a dinamikusabb diabemutatók és megkapóbb filmek érdekében szinkronba hozza az ütemmel az egyes jelenetek kezdetét és végét. Ezek az új szolgáltatások egy világos, könnyen kezelhető, frissített felületen állnak rendelkezésre.

 

Az új Sharing Center számos szórakoztató videóbemutatási lehetőséget kínál. A felhasználók a videót többféleképpen is feltölthetik és megoszthatják, így például lemezre, webre, Apple iPhone-ra vagy más mobil eszközökre is elkészíthetik. A videókat bonyolultabb beállítások nélkül Adobe Flash Player kompatibilis videóban olyan honlapokra lehet exportálni, mint a YouTube. A műkedvelő videósok a legújabb technológiát is kihasználhatják, és a filmeket nagy felbontásban, többek között Blu-ray lemezen is élvezhetik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.