Hirdetés

Adobe Photoshop tanfolyam



|

Hirdetés

Ez a tanfolyam az akkreditált Digitális kép- és szövegfeldolgozás képzési program modulja. Ezen a tanfolyamon a hallgatók elsajátíthatják a számítógépes képfeldolgozás alapjait, és részletesen megismerkedhetnek az Adobe Photoshop eszközeivel. A tanfolyam alatt különös hangsúlyt fektetünk rá, hogy a hallgatók minél több feladaton keresztül, gyakorolva tanulják meg a képretusáláshoz, színkorrekcióhoz, montázskészítéshez, nyomdai, illetve internetes képelőkészítéshez szükséges lépéseket. A tanfolyam a Photoshop lehetőségei mellett megismerteti a hallgatókat olyan egyéb, szoftverfüggetlen területekkel is, mint a digitális képfeldolgozás, a színmodellek, a nyomtatás vagy a nyomdai alapfogalmak. Az oktatás az alábbi tematika alapján történik, minden egyes területen különféle feladatokkal és vezetett gyakorlatokkal segítve a mélyebb megértést. Tematika:

Kiválasztás és maszkolás: eszközök, parancsok, gyorsmaszk, alfacsatorna, mesterfogások Festés és retus: Alapvető festőeszközök, ecsetek, retusálás, képjavítás Rétegek használata: Szerepük, rétegmaszkok, szöveg rétegek, montázsok készítése, csoportosítás, rendezés Rétegeffektek és stílusok: rétegeffektek használata, réteg-összhatásmódok, stílusok definiálása és alkalmazása Szövegkezelés: tipográfiai alapfogalmak, vektoros és pixeles szövegkezelés Képalakítás: perspektíva beállítása, perspektívatorzítások, térbeli beállítások Színes képfeldolgozás: a hisztogram, a gradiációs görbe, szín- és tónuskorrekció, korrekciós rétegek, élességfokozás Szűrők és trükkök: szűrők alkalmazása, különleges hatások, összetett feladatok Görbék és körülvágás: a vektorgörbék elmélete, vektoros rajzolás alapjai, alakzatrétegek, vágógörbe Kimenet: fájlformátumok, színmódok, nyomtatás és export, automatizálás, kötegelt feldolgozás

Jelentkezem az oktatásra

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.