Hirdetés

Adobe Premiere Elements 3



|

A népszerű Adobe Premiere Elements legújabb verziójának ismertetője

Hirdetés

A csomag külön is megvásárolható másik tagja a Premiere Elements új, 3.0-s változata, amely az otthoni videózással foglalkozóknak nyújt teljes körű megoldást a filmkészítés mindhárom (beszedés, szerkesztés, végleges formátum elkészítése) fázisához. Annak ellenére, hogy az alkalmazás otthoni hobbifilmesek számára készült, tudásában messze túlmutat az amatőröknek szánt szoftvereken.





Egyik legfontosabb újítása a korábbi változatokban még nem szereplő „forgatókönyves” szerkesztési mód: immár nemcsak idővonalon vághatjuk filmjeinket, hanem jelenetenként egymás után pakolva is.
Ez valószínűleg a kevésbé jártas felhasználók számára jelent könnyebbséget, hiszen lényegesen leegyszerűsíti a munkát -- cserébe nyilván kevesebb szabadságot is nyújt.

Teljes cikkünket a PC World 2006 novemberi számában olvashatják.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.