Hirdetés

Adobe termékek diákoknak - töredék áron



|

Egyes szoftverekre 70-90% kedvezmény.

Hirdetés

Az Adobe különösen fontosnak tartja, hogy a jövő letéteményesei, a fiatalok már diákéveik alatt hozzájuthassanak ezekhez a professzionális eszközökhöz, amelyeket a későbbiekben, a munkájuk során nap mint nap használni fognak. Az Adobe ezért kidolgozott egy speciális, kizárólag diákoknak szóló konstrukciót, amely a hazai disztribútor, a Trans-Europe Kft. jóvoltából már Magyarországon is elérhető. A szoftvercég a Student Shrinkwrap program keretében rendkívül kedvező áron, az üzleti változatokhoz képest most mintegy 70-90% kedvezménnyel kínálja legnépszerűbb magyar nyelvű szoftvereit a diákoknak.

 

A fotózást és a digitális képalkotást kedvelő diákok most könnyen hozzájuthatnak a világ legnépszerűbb képszerkesztő szoftveréhez, az Adobe Photoshop CS3 Extended alkalmazáshoz, amely 3D animációs és videós funkciókat is tartalmaz. Az Adobe Acrobat 8 Professional programmal a tanulók archiválhatják, kereshetővé tehetik jegyzeteiket, házi dolgozataikat pedig a széles körben elterjedt PDF formátumban is beadhatják. Az Adobe azokra is gondolt, akik komolyabb szinten foglalkoznak a webfejlesztéssel és a designnal; nekik az Adobe CS3 Web Premium és az Adobe CS3 Design Premium csomagokat ajánljuk.

 

A diákkedvezményt általános- és középiskolások, illetve nappali vagy esti tagozaton tanuló főiskolás és egyetemista diákok vehetik igénybe. A Student Shrinkwrap program kifejezetten a diákoknak szól. A tanárok és az oktatási intézmények számára továbbra is elérhetők a kedvezményes Adobe oktatási licencek.

 

A diákverziók funkcionalitásukban nem korlátozottak, jövedelemszerzés céljából ugyanakkor természetesen nem használhatók, és használati joguk sem ruházható át senkire. Ami egyedülállóvá teszi az Adobe diákprogramját, az az, hogy a szoftverek egy évet követően kedvezményes áron üzleti licenc verzióra frissíthetők, amelynek következtében minden használatbeli korlát megszűnik! A diákoknak így a későbbiekben sem kell megvásárolniuk a drágább, teljes verziós üzleti terméket, elég, ha a frissítést választják.

 

Természetesen az emlíett Adobe szoftverek a PC World szoftver webáruházában is megvásárolhatók (Kattintson ide!)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.