Hirdetés

AIM támogatás a Gmail-ben



|

Új funkció a Gmail-ben: AOL Instant Messenger támogatás.

Hirdetés

Nyilván minden Gmail felhasználó ismeri az internetes levelező-szolgáltatás egyik remek tulajdonságát, a beépített mini-csevegőt, amelynek használatával a Gmail felületén keresztül beszélgethetünk ismerőseinkkel. Ennek legnagyobb hátránya volt, hogy egy teljesen különálló rendszert alkotott, így semmilyen más csevegő-programmal illetve szolgáltatással nem volt kompatibilis. Egészen mostanáig, hiszen immáron a Gmail csevegője képes az AIM (azaz az AOL Instant Messenger) hálózatán is működni. Ugyanazt az ablakot használja, mint korábban, csak az AIM kapcsolataink mellett látható kis futó emberke ikon jelzi, hogy a csevegésben részt vevők az AIM hálózatán keresztül kapcsolódnak.

 

aim.jpg

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.