Hirdetés

Akár jövőre is feltámadhat a Start menü



|

Friss információk alapján talán nem kell a Threshold kiadásáig várni a funkcióra.

Hirdetés

A hét elején komoly felbolydulást keltett a hír, miszerint a rendszeresen megbízható bennfentes információkat közlő Paul Thurott értesülései alapján a jövőben visszakerülhet a Start menü a Windowsba. Eddig arról szólt a fáma, hogy a Windows 8.1-hez 2015-ben kiadni tervezett Threshold megafrissítésében jöhet vissza a sokak által hiányolt menü, ám talán mégsem kell olyan sokáig várni rá.

Hirdetés


A Thurrotthoz hasonlóan első rangú forrásokkal rendelkező Mary Jo Foley állítása szerint most épp azt csiripelik a madarak, hogy 2014-ben egy nagyobb javítás keretében térhet vissza a Start. Nem tudni, hogy az elvileg jövő tavasz tájékán érkezőről van-e szó, talán még döntés sem született a kérdésben. Viszont érdekes, hogy ZDNet szerzője szerint cégen belül „mini Start”-ként emlegetik a menüt, amely alapján valószínűleg valamit bütykölni kívánnak rajta.


Tapasztalataink alapján a Windows 8.x Kezdőképernyője tökéletesen képes átvenni a régi Start menü helyét, ám a statisztikákat nézegetve nem tűnik kirobbanó sikernek a Windows 8. Sokat lendíthetne az eladásokon, ha az új rendszertől rettegő fogyasztók opcionálisan visszakaphatnák a megszokott menüt, vagy legalábbis a jelenleg fennálló helyzet senki számára sem előnyös.


(Forrás: ZDNet | Kép: Start8)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.